Ionut Badea, antrenorul Universitatii Cluj: Vrem sa ajungem pe locul 8 - VIDEO


Tehnicianul Universitatii Cluj, Ionut Badea, spera ca echipa sa ajunga pe locul 8 in clasament dupa urmatoarele doua etape.

 

"Vrem sa ajungem pe locul 8 dupa urmatoarele doua etape", a declarat Ionu Badea, citat de site-ul oficial al echipei. "Orice loc mai bun in clasament poate aduce pentru club mai multi bani din drepturile TV, implicit un alt buget pentru anul viitor, deci exista un interes clar pentru aceste ultime doua partide ramase", a mai spus tehnicianul.

 

El crede ca urmatorarea partida, cea cu Rapid, nu va fi usoara, pentru ca bucurestenii au un lot competitiv. "Probabil daca Rapid nu ar fi avut acele probleme interne ar fi ajuns mai sus in Liga I. Nu va fi usor, insa speram la un joc mai bun decat cel precedent, am suferit la nivel motivational dar acum baietii sunt schimbati, isi doresc sa castige aceasta partida", a declarat Badea.

 

Universitatea Cluj este acum pe locul 10 in clasament, cu 44 de puncte. Urmatorul meci, cel cu Rapid, este programat sambata, 14 mai, de la ora 20.00.

Comentarii Facebook