Jucătorii de la CFR îl vor pe Iuliu Mureşan alături de echipă

 

Jucătorii de la CFR Cluj au făcut vizita medicală de la început de sezon și au vorbit despre preşedintele Iuliu Mureşan, aflat sub control judiciar și demisionar de la CFR Cluj.

 

Ne dorim ca domnul Mureşan să revină cât mai repede aproape de echipă, pentru că avem nevoie de dânsul. Din câte ştiu, nu are voie să ia legătura cu nimeni, dar îi dorim să treacă cât mai repede peste aceste probleme. Nu ne facem griji şi nu cred că vor fi probleme la club”, a spus atacantul Cristi Bud.

 

În primul rând îmi doresc să ne bate în play-off, nu în play-out. Din nou ni s-au luat 6 puncte, sper că nu vor mai fi şi alte penalizări. Vrem să câtigăm cât mai multe puncte pe teren, chiar dacă alţii ni le iau”, a mai spus Bud.

 

Ne-am reunit ultimii, dar ne dorim să fim primii la final. N-au fost probleme cu greutate, am trecut cu bine testele”, a mai adăugat Bud, conform Știri de Sport.

 

Noul antrenor al clujenilor ar putea fi Vasile Miriuță, după ce Toni Conceicao a primit oferte mai bune.

 

Iuliu Mureșan, președintele CFR Cluj, a fost pus sub control judiciar și este cercetat penal alături de Arpad Paszakany, pentru delapidarea banilor luați de echipă din Champions League. 

 

Fiind pus sub control judiciar, Mureșan nu are voie să ia legătura cu angajații clubului, astfel că și-a prezentat demisia din funcția de președinte.

Comentarii Facebook