Ce a spus Iordănescu la revenirea în România: Lăsați jucătorii în pace!

 

Antrenorul Naționalei de fotbal, Anghel Iordănescu, a făcut unele declarații de presă la revenirea în țară a echipei, luni noapte, la ora 3:00.

 

Regret enorm și, odată cu mine întreaga echipă, faptul că nu am reușit să trecem de faza grupelor la acest turneu final. Știu, am produs o mare decepție, o mare dezamăgire, dar din capul locului aș vrea să vă spun, să vă rog, să-i lăsați pe jucători în pace. Din punctul meu de vedere, ei și-au dorit să obțină calificarea, așa că principalul vinovat pentru necalificare sunt eu, antrenorul echipei”, a spus selecționerul.

 

Suporterii le-au reproșat fotbaliștilor jocul slab și le-au cerut înapoi banii cheltuiți pe bilete de intrare și pe deplasarea în Franța.

 

Suporterii sunt dezamăgiți, sunt supărați, de aceea vreau încă o dată să accentuez că eu sunt principalul vinovat. În numele echipei, dar și al meu personal, îmi cer scuze în fața suporterilor, a fanilor, a iubitorilor de fotbal din România.

 

Însă, trebuie să faceți o analiză corectă a ceea ce înseamnă echipa națională, pentru că nu aceasta trebuie să fie capul ispășitor a ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc. Analizați fotbalul românesc, pentru că nivelul, problemele din fotbal ne-au adus în această situație”, a mai spus Iordănescu.

 

 

Întrebat despre soarta lui, Iordănescu a recunosut că a avut o discuție cu Răzvan Burleanu, șeful FRF.

 

Din punctul meu de vedere lucrurile sunt foarte simple, nu mă întrebați ce o să fac eu, eu știu ce am de făcut. Am avut o primă discuție, dar nu am analizat, să fiu sincer.

 

Contractul meu se încheie peste câteva zile, de aceea vă spuneam că din punctul meu de vedere lucrurile sunt foarte clar. Decizia aparține președintelui Burleanu și Comitetului Executiv”, a mai spus ”Generalul”.

Comentarii Facebook