Miercuri 24 Aprilie

Iuliu Mureşan a declarat la televiziunea de casă a CFR Cluj că este ŞANTAJAT în cazul Ciprian Deac


Iuliu Mureşan nu a făcut, iniţial, niciun comentariu în legătură cu acuzaţiile că ar fi oferit mită 100.000 pentru a stinge litigiul privind transferul lui Ciprian Deac.

Vineri seara, a intrat în direct la Look TV, televiziunea de casă a CFR Cluj, pentru a se apăra.

"Este o persoană care a încercat să ne şantajeze. S-a dat avocat, mi-a tot dat mesaje pe telefon şi a încercat să vină la club. Azi a fost la club şi eu nu l-am primit. A mai fost la mine la birou şi nu l-am primit. Mi-a trimis tot felul de mesaje pe telefon, care alea îl incriminează pe respectivul dacă le arăt unde trebuie. Este o persoană care cred că încearcă să ne şantajeze. Nu trebuie să le mai dăm niciun ban celor de la Unirea Dej", a declarat preşedintele CFR-ului la LOOK TV.

Mureşan a făcut totuşi o confuzie, pentru că litigiul este cu echipa Luceafărul 2000 Dej, cea care l-a crescut pe Ciprian Deac şi cu care a semnat cu contract, potrivit căruia, dacă jucătorul este vândut, echipa din Dej încasează 25% din bani, adică 750.000 de euro în acest caz. 

 

Clubul CFR Cluj, acuzat că a oferit 100.000 de euro la NEGRU pentru a muşamaliza neregulile transferului lui Deac - VIDEO

Comentarii Facebook