Interviu șocant cu Becali: ”Napoleon ăsta a spun o grămadă de tâmpenii”


Finanțatorul Stelei a acordat un interviu pentru publicația franceză ”So foot” unde a răspuns întrebărilor jurnalistului francez cu ”modestia” caracteristică a acestuia.

"Este patronul Stelei de 10 ani, iar în România mai este numit cioban. A apărut la interviu într-un costum, cu un ceas de aur mai mare ca încheietura mîinii şi cu o atitudine între Robert de Niro supărat şi Mussolini. Pentru ce ziar e interviul? Sper că nu este Le Monde, pentru că este un ziar comunist şi nu-mi place. Nu, nu este! ", relatează jurnalistul francez, informează Gazeta Sporturilor.

Becali a vorbit despre cum a intrat în fotbal, despre succesul său în afaceri, dar și despre ambițiile personale.

"Am intrat în fotbal şi pentru mîndria mea. Cînd începi să ai bani, vrei să ai şi putere. Fotbalul este putere, imaginea publică pe care ţi-o oferă. Am suferit din cauza aceasta, dar apoi a început chiar să-mi placă şi a devenit un drog. Pînă nu devii şeful unei echipe nu-ţi poţi imagina emoţiile prin care treci. Fotbalul este un război. Eu sînt regele, stau pe tronul meu şi îmi privesc trupele cum înving. Niciodată nu am acceptat să fiu numărul 2. În România normal că sînt numărul 1. Satisfacţia mea cea mai mare este atunci cînd lupt împotriva Europei", a declarat patronul Stelei.

Ajunși la o discuție despre istorie, Gigi Becali i-a dat un răspuns halucinant jurnalistului francez.

"Napoleon ăsta a spus o grămadă de tîmpenii. A spus că în fiecare soldat este un general. Auzi la el. A căzut în patima mîndriei. A crezut că este Dumnezeu şi că poate schimba întreaga lume, ca Alexandru cel Mare", a mai spus Becali în interviu.

Comentarii Facebook