Irina Bara, eliminată de la turneul WTA de la Cluj: ”E foarte greu să pierzi acasă” - VIDEO


Irina Bara a fost eliminată la limită de Kristina Kucova, la turneul WTA de la Cluj-Napoca, Winners Open.

Îmi pare rău că nu am reușit să iau două-trei puncte ca să câștig meciul. Cred că asta a fost diferența, două-trei puncte, a fost foarte strâns. Am crezut până la ultima minge că pot să câștig, dar din păcate nu a fost așa. Sper ca data viitoare când ne întâlnim să o bat în două seturi și să nu mă întind atât de mult”, a spus Irina, cu referire la recenta înfrângere cu Kucova de la turneul din Gdynia.

Sportiva a apreciat susținerea și căldura publicului clujean. ”A fost extrem de important să am fanii alături și îmi tare rău că i-am dezamăgit, că nu am reușit să aduc o victorie. Am simțit cât de mult și-au dorit și ei, la fel de mult ca mine, energia lor m-a ajutat tare mult, mai ales în momentele dificile.

Întotdeauna e un sentiment special să joci acasă, să ai toată susținerea fanilor. Am avut familia lângă mine, ei nu vin niciodată la turnee cu mine, deci e un sentiment aparte și chiar mă simt foarte bine aici și speram să joc mai multe meciuri”, a mai adăugat Irina Bara

În tribune a fost și primarul Clujului, Emil Boc. ”Chiar acum m-am întâlnit cu domnul Boc și mi-a spus să nu fiu supărată, ceea ce e foarte greu. Cel puțin astăzi o să fiu supărată pentru că e foarte greu să pierzi acasă, e mai dureros decât în alte turnee. Pentru noi e minunat să avem susținerea oamenilor de aici și sper să avem cât mai multe turnee în România”, a mai relatat sportiva, la finalul meciului. 

Irina i-a urat Mihaelei Buzărnescu, care i-a urmat pe Center Court, să câștige turneul.

Comentarii Facebook