Boc a explicat de ce nu a trecut numele Primăriei Cluj-Napoca pe tricourile U Cluj


Primarul Emil Boc a spus că s-a opus ca numele Primăriei Cluj-Napoca să fie trecut pe tricourile U Cluj. 

Orice drum începe cu primul pas, și primul pas este bun. Îi felicit pe cei de la U Cluj pentru că au început bine și cu încredere. Ei știu bine că au tot sprijinul. Tocmai le-am aprobat contribuția financiară de la Consiliul Local și ne-am făcut din nou datoria.

Și vedeți că Primăria nu are nicio siglă pe tricouri, deși este sponsorul principal. I-am lăsat să își aducă bani de la alți sponsori, să nu ne punem noi acolo, că Primăria Cluj-Napoca este sponsorul principal. Nu! Dacă vă uitați, pe tricouri nu există Primăria. În timp ce vă uitați la toate echipele din țară care sunt finanțare de primărie, cel mai mare sponsor este primăria nu știu care.

Noi nu facem asta ostentativ, suntem la firul ierbii și ajutăm din spate. Am zis ok, folosiți partea asta de publicitate și tot ce înseamnă ca să atrageți fonduri și venituri suplimentare la echipă. Nu ținem noi să fim pe tricouri”, a declarat edilul Clujului, la un post de radio local.

Moderatorul i-a spus că deja Liga a doua ar putea fi numită Liga Primăriilor, pentru că toate echipele sunt susținute din bani publici. 

Asociația Sportivă Fotbal Club Universitatea Cluj a cerut 4,5 milioane de lei, dar primește 3.100.000. În paralel, CFR Cluj nu primește niciun leu.

U Cluj primește 3,1 milioane de lei de la bugetul local, iar CFR Cluj ZERO lei


Comentarii Facebook