Ionut Iancu, clujeanul care a castigat titlul national la culturism


Clujeanul Ionut Iancu a castigat titlul national la culturism, al 100 de kilograme, in competitia gazduita de Clubul Sportiv Universitar din Targu Mures.

La campionatul National de Culturism pentru seniori au concurat peste 40 de sportivi din toata tara, intre care si 7 clujeni. Ionut Iancu si Vasile Bozga (Dumifitness Cluj), Atilla Katona (Freddy Club Dej) si patru sportivi de la CS Universitatea Cluj: Cristian Berciu, Sebastian Vasut, Adrian Lungu si Tiberiu Horvat.

Ionut Iancu a castigat fara probleme concursul al 100 de kilograme, fiind mult mai bun decat concurentii lui, Marcel Manea (Medias) si Andrei Lungu (CS Universitatea Cluj).

Culturistii clujeni au adunat la Campionatul National de la Targu Mures cinci medalii: doua de argint prin Tiberiu Horvat, categoria 80 de kilograme, si Vasile Bozga, categoria plus 100 de kilograme. Sebastian Vasut, categoria 75 de kilograme, Attila Katona, categoria 65 de kilograme, si Andrei Lungu, categoria 100 de kilograme, au obtinut medaliile de bronz.

Un alt clujean, Cristian Berciu, a terminat competitia pe locul 5, la categoria 80 de kilograme.

Comentarii Facebook