Marisca a abandonat in Raliul Aradului: "Ne-ar fi placut sa mergem la Iasi cu sanse pentru titlu!"


Echipajul clujean Bogdan Marisca - Sebastian Itu a trebuit sa abandoneze in Raliul Aradului si, in mare masura, si-a ratat sansa la titlu.

Marisca a avut probleme cu instalatia electrica a masini si inregistreaza al doilea abandon consecutiv, dupa cel de la Brasov. "Nu stiu exact ce s-a intamplat, se pare ca s-a rupt suportul de la baterie, aceasta se misca necontrolat si intrerupea limentarea cu curent. Am terminat proba asa, dar, in cele din urma ceva s-a intamplat si la motor din cauza acelor socuri la alimentare si, pe etapa dintre PS 8 si PS 9, am fost nevoiti sa ne oprim. Ne-ar fi placut sa mergem la Iasi cu sanse pentru titlu, dar acum acestea sunt foarte mici", a declarat, dezamagit, Bogdan Marisca.

Raliul Aradului a fost castigat de Gergo Szabo, care ocupa primul loc in clasamentul general al Campionatului National de Raliuri (108 puncte), urmat de Valentin Porcisteanu (92 puncte) si Bogdan Marisca (89 puncte).

Marco Tempestini a reusit sa termine Raliul Aradului pe locul 4, fiind prima cursa pe care o duce pana la capat in campionat.

"Locul patru, evident, nu este ceea ce ne-am dorit. Sambata dimineata am pierdut prea mult timp pe prima bucla si nu am mai putut recupera. In partea a doua a zilei am mers mai bine, chiar daca pe ultima bucla am incercat niste setari care nu s-au dovedit a fi foarte inspirate. Dupa patru sute de kilometri pe asfalt alunecos am avut nevoie de o mica perioada de adaptare la macadam si, la ritmul in care se merge acum in campionat, orice moment de ezitare in seamna cel putin 10 secunde pierdute. Urmeaza Raliul Iasiului, unde vrem sa terminam onorabil campionatul intern si il vom folosi si ca ultim shake-down pentru Rusia, caci trebuie sa castigam din nou Cupa Europei de Est", a declarat Tempestini.

Ultima etapa, Raliul Iasului, va avea loc in 8.-10 octombrie.

Comentarii Facebook