Miercuri 24 Aprilie

Ionut Badea: U Cluj trebuie sa castige meciul cu FC Brasov! - VIDEO


Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Ionut Badea, a declarat ca U este favorita, cel putin pe hartie, in disputa cu FC Brasov prin prisma transferurilor efectuate. "Depinde ce vom face pe teren", a spus Badea.

"S-a vorbit mult despre terenurile de joc si starea lor precara. Este o chestiune total independenta de vointa noastra. Acum nu se mai poate vorbi de amanarea campionatului. Liga I debuteaza, iar noi trebuie sa ne adaptam. Adevarul e ca valorile se egalizeaza pe astfel de terenuri. Noi trebuie sa dovedim forta in joc", a spus Badea.

Ionut Badea a afirmat ca mijlocasii Chipciu, Viveiros si Ilyes de la FC Brasov sunt pricipala amenintare.

"Brasovul este o echipa buna, cu jucatori rapizi si cu calitati care pot schimba oricand soarta unui joc. Au oameni foarte buni pe benzi, cum sunt Chipciu si Viveiros, dar si jucatori cu mare experienta, iar aici l-as pomeni pe Ilyes. Vor fi 16 partide decisive pentru soarta lui ?U? in acest retur. Noi trebuie sa punem in aplicare ce am stabilit si sa castigam meciul cu Brasovul. Cunosc jucatorii Brasovului ca si individualitati, mai raman doar cateva necunoscute pe care vrem sa le contracaram", a adaugat Badea.

Claudiu Niculescu ar putea sa nu joace in meciul cu FC Brasov.

U Cluj va juca duminica, de la ora 14.00, cu formatia FC Brasov, pe stadionul "Cetate" din Alba Iulia.

Comentarii Facebook