Interes uriaș pentru U BT Cluj. În 30 de minute s-au vândut toate biletele pentru meciul decisiv cu Ludwigsburg, din Liga Campionilor


Campioana României la baschet masculin se bucură de un interes uriaș din partea publicului. U Banca Transilvania Cluj, a vândut, joi, în doar 30 de minute, toate biletele disponibile online, pentru meciul al treilea, decisiv pentru calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, cu MHP Riesen Ludwigsburg. Capacitatea BT Arena este de 10.000 de locuri.

Tichetele s-au vândut în 30 de minute. „SOLD OUT online în 30 de minute. Încă 100 de bilete vor fi disponibile marţi de la ora 12:00, la casierie”. Meciul al treilea cu MHP Riesen Ludwigsburg va avea loc în 19 aprilie. Scorul general este 1-1, după ce U BT a câştigat cu 76-73 acasă, iar miercuri seară a cedat în deplasare, cu 75-92, scrie news.ro.

La primul meci al seriei, audienţa la un meci de baschet din România a fost doborâtă, BT Arena fiind plină.

Trei echipe au obţinut deja biletele după celelalte dispute din sferturile de finală: Baxi Manresa, Hapoel Holon şi Lenovo Tenerife. Câştigătoarea din seria U BT Cluj - MHP Riesen Ludwigsburg se va duela cu Baxi Manesa în semifinale.

U BT Cluj evoluează în premieră pentru România în sferturile BCL, după ce a început sezonul în preliminarii, la a patra încercare. A câştigat turneul preliminar, la Peristeri, apoi prima fază a grupelor şi cea din Top 16, cu doar două înfrângeri în total şi a atins cea mai bună performanţă a unei echipe masculine româneşti în Basketball Champions League, competiţie aflată la a şasea ediţie, potrivit sursei citate. 

Comentarii Facebook