Marti 5 Iulie

După remiza cu FC Hermannstadt, „U” va avea parte de trei meciuri de foc pe Cluj Arena. Haită: „Există presiune, dar nu trebuie să ne apese”


După remiza cu sibienii, FC Universitatea Cluj va avea parte de o serie de trei meciuri foarte importante pe Cluj Arena. Primul adversar va fi Concordia Chiajna, o echipă care nu are prea multe de pierdut, potrivit decarului Universității, de aceea va juca cu toată forța. 

Partida din etapa a cincea a play-off-ului va avea loc luni, de la ora 17:30. Preparatorul fizic Robert Panduru și decarul Universității Florian Haită au prefațat duelul care va trage cortina peste ultima rundă a turului din play-off, scrie fcucluj.ro.

Venim după un meci greu, un meci în care am suferit foarte mult, dar eu cred că am avut ce să învățăm din partida de la Mediaș. Suntem mult mai puternici și sper că meciul acela ne-a dat puțin de gândit, că trebuie să muncim mai mult și să fim mai modești. Cred că vom reuși.

Întâlnim luni o echipă puternică, o echipă care nu știu dacă are ceva de pierdut. În general, toate echipele care vin pe Cluj Arena vin motivate foarte bine. Suntem toți sănătoși și sperăm într-o victorie și de ce nu să fie tot o victorie și să înscrie Haită”, a declarat preparatorul fizic al Universității, Robert Panduru.

La ultimul meci pe teren propriu, Florian Haită a marcat golul victoriei. Decarul Universității a vorbit despre seria de trei meciuri pe teren propriu ce urmează pentru „U”.

 „Noi încercăm să luăm meci cu meci, să scoatem cât mai mult din fiecare joc. Sperăm să aducem cât mai multe rezultate pozitive mai ales că jucăm acasă și avem și fanii în spate, care ne conduc mereu spre victorie”, a declarat Florian Haită. 

Întrebat dacă resimte presiunea crescând de la meci la meci, jucătorul a precizat: „Nu neapărat, presiune este mereu în fotbal, de asta ne-am apucat de acest sport. Astea sunt cele mai frumoase meciuri, să joci cu 10.000 de suporteri. Există presiune, dar nu trebuie să ne apese atât de tare încât să nu putem juca”.

Despre jocul de luni, acesta a spus: „Un meci total diferit. Au schimbat antrenorul. Vor veni să joace și nu au nimic de pierdut. Sperăm să câștigăm și să facem un meci bun.

Comentarii Facebook