Înțelegere încheiată la CFR Cluj! Petrescu a semnat. Până când rămâne antrenor la ‘feroviari’?


Ioan Varga, patronul CFR-ului, a anunțat în urmă cu o săptămână că a ajuns la o înțelegere cu Dan Petrescu (55 de ani), care își va prelungi contractul cu gruparea din Gruia.

Dan Petrescu și-a prelungit contractul cu CFR Cluj până în 2029

În cursul zilei de miercuri, 29 martie, tehnicianul Dan Petrescu a semnat o nouă înțelegere cu CFR Cluj, care va fi valabilă până în 2029. 

“Ne batem cu toți, va fi un play-off foarte strâns. Toți au șanse. Farul îmi place cum merge, îmi pune un semn de întrebare pentru câștigarea titlului. Sperăm să ne reabilităm să ajungem acolo unde ne dorim. Am discutat cu Dan Petrescu, suntem de acord.

Este doar o chestie de a pune pe hârtie. Se va prelungi până în 2029, încă 5 ani de la finalul actualului contract, în 2024. Am bătut palma”, a declarat patronul celor de la CFR Cluj, acum o săptămână.

CFR Cluj este printre favorite la casele de pariuri pentru câștigarea titlului. Ar fi al șaselea an consecutiv de câștigare a Ligii 1 pentru trupa lui Petrescu Liga 1. După egalul de la debutul din play-off cu cu Rapid, CFR Cluj ocupă poziția a doua, cu 33 de puncte, la două puncte diferență de liderul clasamentului, Farul Constanța.

Dan Petrescu este la treilea mandat pe banca clujenilor. Acesta are patru trofee de campion al României în palmares la cârma trupei din Gruia, unul cu Unirea Urziceni, o Supercupă cu ASA Târgu Mureș, o Cupă a Chinei, la Jiangsu, și un titlu în liga a doua din Rusia, cu Kuban Krasnodar.

Dan Petrescu a mai pregătit următoarele formații de-a lungul timpului: Sportul Studențesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban, Dinamo Moscova, Al-Arabi, ASA Târgu Mureș, Jiangsu, Al-Nasr SC, CFR Cluj și Kayserispor.

FOTO: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

Comentarii Facebook