FCSB are un nou antrenor principal! L-au anunțat chiar înainte de partidele de foc cu Sepsi și CFR Cluj: „Clubul nostru îi urează bun venit!”


Tehnicianul cipriot Elias Charalambous în vârstă de 42 de ani a participat deja la primul antrenament al echipei, după ce a intrat în contact cu jucătorii și membrii staff-ului tehnic, medical și administrativ.

Tehnicianul de 42 de ani va prelua locul lăsat liber recent de Leo Strizu.

Gigi Becali a anunțat în cursul zilei de miercuri că sunt șanse mari să numească noul antrenor principal în scurt timp, iar acest lucru s-a întâmplat. Rămâne acum de văzut ce atribuții va avea mai exact Charalambous la echipa roș-albastră.

„Elias Charalambous s-a născut la 25 septembrie 1980, în Africa de Sud. A început fotbalul în Cipru, la Omonia Nicosia, pentru care a evoluat, la profesioniști, din 1999 până în 2005, când a semnat cu PAOK Salonic. După trei ani în Grecia, a revenit la Omonia, pentru care a jucat până în septembrie 2011, când a semnat cu Alki Larnaca.

La începutul lui 2012 a plecat în Germania, la Karlsruher SC, iar în vara aceluiași an a semnat cu FC Vaslui, pentru care a evoluat în 18 meciuri și a înscris un gol, în sezonul 2012-2013. Au urmat câte șase luni la Doxa Katokopias (Cipru) și APO Levadiakos (Grecia), iar în august 2014 a semnat cu AEK Larnaca (Cipru), club la care a evoluat până în mai 2017, când s-a retras din activitate.

A început activitatea de antrenor încă din momentul retragerii, devenind, pe rând, antrenor secund și antrenor principal la AEK Larnaca (iulie 2017 – februarie 2020). Le-a mai pregătit, ca antrenor principal, pe Ethnikos Achnas și Doxa Katokopias, ambele din Cipru”, a transmis FCSB prin intermediul paginii oficiale de Facebook a clubului.

Meme Stoica garantează că noul antrenor „nu va fi doar o licență pe bancă!”.

Recent, managerul general al celor de la FCSB, a dat asigurări că noul antrenor principal nu va avea un rol strict „decorativ” la FCSB, de „paravan” pentru Mihai Pintilii, așa cum s-a întâmplat cu Leo Strizu.

„Așa că o să aducem unul acum, nu doar o licență să fie pe bancă. Avem variante, cred că în câteva zile îl vom anunța. Nu e român! A mai activat în România ca jucător, mă refer la unul dintre ei. Mai sunt și variante care nu au activat în România. Va alege patronul. Antrenorul va avea o colaborare directă cu Pintilii și cu întreg staff-ul”, a declarat Meme Stoica, în urmă cu 3 săptămâni.

Comentarii Facebook