Întâlnire de gradul zero diseară în centrul Clujului! Fanii U BT Cluj sunt așteptați de jucătorii preferați să sărbătorească câștigarea campionatului


După ce joi au câștigat un nou titlu de campioni, elevii lui Mihai Silvășan vor fi prezenți in aceasta seară la o întâlnire cu clujenii de toate vârstele de la ora 18.30 pe strada pietonala Mihail Kogălniceanu, in cadrul Urban Playfield.

Patrick "Petrică" Richard, Bryce Jones, Andrija Stipanovici, Emi Cățe și toți ceilalți vor da cu siguranță multe autografe si își vor face poze cu fanii echipei.

Este finalul celui mai de succes sezon din istoria echipei, încununat cu câștigarea Cupei României, a campionatului intern și un parcurs frumos, până in sferturile de finala Eurocup. Pe tot parcursul campionatului, echipa a pierdut un singur meci, la Oradea, infrângere pentru care, paradoxal, suporterii s-au bucurat, pentru că a permis câstigarea trofeului in sala BT Atrena, in fața a 10 000 de suporteri ai allb-nergilor.

Desigur, victoria a fost urmată de tradiționala baie in Someș.

In urma acestor performanțe remarcabile, clujenii sunt așteptați in număr mare sa-și intâlnească favoriții, dintre care mulți nu sunt doar sportivi de succes ci si modele de urmat din punct de vedere al caracterului si abilitaților de lideri.

  



Comentarii Facebook