Sabău vrea la „U” Cluj un fost jucător de la FCSB. Ce salariu îi oferă


„Moțul” încearcă să profite de situația de la FC Voluntari, echipă retrogradă în Liga 2 după 9 sezoane în Superligă, și să îl aducă pe Vadim Rață (31 de ani) în tabăra „șepcilor roșii”.

Chiar și așa, FC Voluntari nu este dispusă să îl lase foarte ușor pe Vadim Rață să plece de la echipă. Înțelegerea actuală a lui Rață cu formația care a terminat sezonul din Superligă pe penultimul loc retrogradabil direct în eșalonul secund, este valabilă până la finalul stagiunii 2024-2025.

Vadim Rață ar fi primit de la „U” Cluj o ofertă de 13.000 de euro. Dacă mutarea se va confirma, Rață va câștiga cu o mie de euro în plus față de Ovidiu Popescu, fostul său coleg de la FCSB pentru o perioadă foarte scurtă, adus recent, în calitate de jucător liber de contract, din tabăra campioanei României.

Pe lângă FC Voluntari, Vadim Rață a mai evoluat în Superligă pentru Chindia Târgoviște și FCSB. La „roș-albaștri” căpitanul Republicii Moldova (45 de selecții / două goluri) a prins doar 3 meciuri, revenind în septembrie 2022 liber de contract la ilfoveni. El a câștigat, în cariera sa, două titluri cu Sheriff Tiraspol și o Cupă a Moldovei cu Milsami Orhei.

Comentarii Facebook