Înfrângere dureroasă pentru CFR Cluj la Constanța. Farul lui Hagi a învins-o la limită pe formația lui Dan Petrescu și se desprinde în fruntea Superligii


Constănțenii s-au impus aseară cu scorul de 1-0 în fața campioanei CFR Cluj și au reușit să se desprindă la patru puncte în fruntea campionatului. Singurul gol al partidei a fost marcat de Mazilu, în minutul 53.

Clujenii au reușit să domine începutul partidei, având o primă ocazie bună prin Janga, dar șutul acestuia din minutul 6 a fost blocat de Aioani.

După puțin timp, constănțenii au reușit să preia controlul partidei, începând să pună presiune pe defensiva echipei „feroviarilor”. Simone Scuffet a reușit să intervină salvator la execuțiile lui Artean, Munteanu și Băluță, reușind astfel să păstreze tabela intactă până la pauză.

Unicul gol a venit la opt minute după începerea celei de-a doua repriză, când o pasă filtrantă a lui Grameni a prins pe picior greșit defensiva clujenilor. Mingea a ajuns la Băluță, care i-a pasat lui Mazilu în fața porții goale, acesta marcând fără probleme.

Formația lui Dan Petrescu a încercat să forțeze egalarea, însă atacurile lor au fost invalidate total de constănțeni. Muhar a fost cel mai aproape de golul egalizator, atunci când în minutul 77, a expediat o lovitură cu capul, care a mers puțin pe lângă poartă.

Formația din Gruia a mai avut un ultim moment de speranță cu câteva minute înainte de final, când Sebastian Colțescu a dictat penalty pentru CFR, după o cădere în careu a lui Janga, dar după ce acesta a verificat faza pe monitor, a revenit asupra deciziei și meciul a continuat cu o repunere a Farului.

Decizia l-a enervat la culme pe Dan Petrescu, care după fluierul de final a plecat imediat la vestiare, refuzând să dea mâna cu Gheorghe Hagi.

Astfel, meciul s-a încheiat 1-0, iar Farul Constanța rămân lideri cu 42 de puncte, 4 peste CFR Cluj și 5 peste FCSB, care va juca în această duminică seara cu cei de la Rapid.

Comentarii Facebook