Dîncu își bagă coada și la CSA Steaua? Patronul CFR Cluj ar fi interesat să finanțeze echipa sau e numai un joc


CSA Steaua a beneficiat de ajutorul fostului ministru al Apărării, clujeanul Vasile Dîncu, care a inițiat legea prin care echipa să poată promova. Legea prevede că cluburile de drept public să aibă dreptul de a evolua în ligile profesioniste. Este tot mai clar că CSA Steaua nu va putea promova în acest sezon, chiar dacă legea se va aproba.

O altă variantă apărută este asocierea CSA Steaua cu un investitor privat, dar varianta este respinsă ferm de Florin Talpan, juristul CSA. Totuși, potrivit jurnalistului Decebal Rădulescu, s-ar pregăti terenul în acest sens, iar omul de afaceri care ar putea prelua gruparea din Ghencea ar fi Ioan Varga, patronul lui CFR Cluj.

Sunt informații, care nu sunt confirmate, că ar fi interesat de Steaua domnul Neluțu Varga și atunci am putea face o legătură cu faptul că domnul Dîncu se implică mai abitir ca niciodată în povestea asta. Acum, dacă lucrurile sunt așa, vom vedea.

Mie-mi miroase a altceva, a șicană dinspre CFR spre FCSB, puțină rumoare, mai ales acum când FCSB stă mai bine decât CFR pentru prima dată în ultimii 7 ani. Pare SF, dar se discută. Nici eu nu cred că domnul Varga va pleca de la CFR, are bani acolo băgați”, a dezvăluit Decebal Rădulescu, la Digi Sport Special.

În ultima vreme a mai circulat o veste conform căreia patronul de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, ar putea prelua CSA Steaua.

Nici măcar de glumă nu e bună asta. Adică stau 9 ani cu Mititelu în spate și acum mă apuc de Gigi Becali? Asta înseamnă că sunt nebun. Dar acest zvon e de 4-5 ani, de când ei erau în Liga 4.

Singura relație pe care o am cu ei este că Oprița mi-a fost jucător în 2013 sau 2014 și că mă cunosc cu George Ogăraru. În rest, nu cunosc ce fac ei și așa mai departe.

Este exclus, e doar de glumă. M-au întrebat rude, prieteni, tot orașul spune că te duci la CSA Steaua. Mă, sunteți nebuni? Nu există!”, a precizat Mihai Rotaru, la Fotbal Club, la jumătatea lunii martie.

Senatorul PSD Cluj Vasile Dîncu este apropiat de gruparea CFR Cluj și de afaceristul Neluțu Varga. În 2021, în urma unui conflict cu suporterii U Cluj, care l-au acuzat că el controlează și conducerea U Cluj și nu lasă echipa să promoveze, Dîncu a spus ce implicare are în fotbal.

Știri de Cluj l-a întrebat atunci care este legăturile cu Răzvan Burleanu, Radu Constantea (președintele U Cluj) și CFR Cluj.

Ce legătură are asta cu faptul că am fost pe la  CFR. Eu sunt pasionat de fotbal. Nu sunt fanul unei galerii. Nu am legătură cu Burleanu, în afară că am făcut dosarul de licitație pentru FRF, prin care am câștigat, atunci, organizarea lui 2020 -ul. A fost o licitație internațională. FRF era condusă de Mircea Sandu. 

Îl știu pe Radu Constantea și suntem prieteni, dar nu are legătură cu fotbalul această prietenie. 

Sunt prieten și cu Răzvan Burleanu, dar nu am influență la FRF și nici nu pot sprijini în sensul în care mi se cere sau se sugerează că s-ar putea sprijini un club de fotbal.  Eu nu intru în aranjamente, nu e etic și nu pot eu face așa ceva.

Se plâng de arbitraje, dar acesta este nivelul. Nu le poate schimba cineva proastele obiceiuri și nu am legătură cu așa ceva.

Dacă cineva îmi aduce cea mai mică dovadă că mă implic în fotbal, atunci fac ce zice el. Acestea sunt povești aruncate de Mitică Pușcărie și alți frustrați, pentru că au pierdut bătălia pentru Federație. Nu am nicio legătură cu fotbalul. Sunt fan al fotbalului, dar nu sunt fan înfocat al vreunei galerii”, a mai spus Dîncu. 

Comentarii Facebook