Care a fost reacția lui Gică Hagi după ce Dan Petrescu „l-a lăsat de izbeliște” la finalul meciului Farul - CFR Cluj


Farul Constanța a reușit o victorie extrem de importantă în cursa pentru titlu, sâmbătă seara împotriva CFR-ului lui Dan Petrescu. „Bursucul” a plecat imediat la cabine, după fluierul final al arbitrului.

La finalul partidei, Gheorghe Hagi a mai rămas câteva momente în dreptul băncilor de rezerve, pentru a-l saluta pe Dan Petrescu, însă tehnicianul clujenilor a ales să se ducă direct la vestiar, fără a mai da mâna cu Gică Hagi.

După ce a observat că Dan Petrescu nu a așteptat să-l salute, Gică Hagi, vizibil fericit după victorie, a ales și el la rândul său să plece la vestiare, lăsându-și jucătorii să celebreze singuri pe gazon succesul împotriva formației clujene.

La conferința de presă de după joc, Gică Hagi a oferit o reacție după gestul lui Dan Petrescu.

„Nu am vorbit cu Dan după meci. Am vrut să mă duc să-l salut, dar nu mai era. De asta am stat pe teren, am vrut să-l salut, cum fac cu toți antrenorii care vin aici, dar nu l-am văzut și atunci m-am dus la vestiare”, a declarat Gică Hagi.

Dan Petrescu s-a pronunțat și el despre acest moment.

„Cu Gică sunt prieten, l-am lăsat să se bucure. Eu am fost foarte supărat, ei se bucurau. Singurul reproș, s-au dat 5 minute de prelungire și s-au jucat 30 de secunde. Nu s-a jucat fotbal deloc. Și eu am bătut 3-0 aici și nu a venit să mă salute, Gică era supărat, dar m-a sunat a doua zi. E prietenul meu pe viață, mâine îl sun și-l felicit”, a fost declarația lui Dan Petrescu, după eșecul suferit la Constanța.

Iată cum arată clasamentul în Superliga după înfrângerea suferită de CFR Cluj, sâmbătă seara

clasament.png

Comentarii Facebook