În ce condiții revine U CLUJ pe Cluj Arena. Ce pretenții are Anamaria Prodan

 

Managerul U Cluj, Anamaria Prodan, a anunțat care sunt pretențiile ei pentru a aduce echipa înapoi pe Cluj Arena. 

 

Să mi se ofere până când mă pun pe picioare, pentru că sunt săracă asta este, să mi se ofere spijinul pe care l-am găsit la Buzău”, a spus fostul impresar.

 

Despre mutarea la Buzău, Prodan a spus că ”este o decizie definitivă. Este un contract semnat. Este o decizie care a venit după 3 luni de văicăreli și plânsete și cereri și plimbări pe la Primărie și peste tot. Este foarte simplu, nu își permite Universitatea în acest moment să achite costurile acestea uluitoare pentru terenul de antrenament, pentru teren de joc. Nu își permite. Asta este situația. Între Universitatea moartă și Universitatea vie am ales Universitatea vie. 

 

Buzăul este singurul oraș care mi-a oferit absolut totul gratuit. Bistrița are să îmi dea bani, iar eu când mi-am făcut un calcul și mi-am dat seama că domnul Jean Pădureanu o să îmi calculeze șederea mea la Bistrița în acei bani, mi-am dat seama că trebuie să aleg undeva unde lumea mă primește gratis și mă folosesc de acei bani. 

 

În 2007 - 2008 domnul Boc a găsit modalitatea să dea 92 de milioane de lei vechi. Cereți foile fiscale să vedeți că la vremea respectivă s-au dat acei bani către Universitatea fără probleme. La vremea respectivă președintele clubului avea salariu de 10.000 de euro pe an, iar contabilul 5.000 de euro. Domnul Boc a ajutat Universitatea în liga a doua. Eu vin cu o echipă de liga 1 și cu performanțe și plătesc și aerul pe care il respir, iar lumea mă întreabă de ce am plecat. Pentru că Universitatea nu poate că plătească lunar 7.000 de euro un teren de antrenament și 50.000 de euro lunar două meciuri acasă. Eu nu mai plâng, iar pentru ca am un club privat m-am mutat. Nu înțeleg de ce Boc minte în continuare”, a mai tunat Anamaria Prodan. 

 

Anamaria Prodan: Abonamentele de la Cluj Arena vor fi valabile la Buzău

ȘOCANT: U Cluj și-a plătit cazarea la un hotel cu 120 de kilograme de carne

Comentarii Facebook