Anamaria Prodan: Abonamentele de la Cluj Arena vor fi valabile la Buzău

 

Managerul U Cluj, Anamaria Prodan, a spus că suporterii U Cluj care au abonamente le pot folosi pe stadionul Crîng din Buzău.

 

Toți oamenii care iubesc echipa asta vor putea veni după ea unde joacă acum, acolo la Buzău. N-am spus niciodată că vreau să joc la Craiova. Nu am dat nicio declarație, pentru că am stat să văd ce este mai bine pentru clubul Universitatea. Au ieșit toți să spună că nu te primesc la Craiova. Nici nu am vrut să mă duc. Am spus că mă duc unde îmi e bine. În general nu vorbesc la televizor, vorbesc cu primarii când vreau ceva. Acum vorbesc cu primarul Buzăului și omul mă primește cu brațele deschise eu ce să îi spun: Nu, mă duc să mor alături de Boc la Cluj. 

 

Suporterii sunt așteptați la Buzău. Locurile pe care le au pe Cluj Arena le vor avea și aici, aceleași locuri. Dacă acești suporteri îmi vor cere banii înapoi și mă vor da în judecată, că mă aștept și la asta pentru un milion de lei vechi de ce nu m-ar da în judecată, o să văd ce fac”, a spus Anamaria Prodan. 

 

Ea a spus că nu se pune problema că le pună la dispoziție suporterilor mijloace de transport., nici măcar contracost. ”Dacă nu avem bani să trăim în Cluj, cum să punem la dispoziție autocare. Eu am niște jucători și o voință foarte mare să rămân în Liga 1, în primele 10 locuri. Atât”, a spus Prodan.

 

Managerul U Cluj a semnat un acord cu autoritățile din Buzău pentru a muta echipa acolo.

 

U Cluj se mută la Buzău. Anamaria Prodan a semnat cu Primăria un acord VIDEO

Comentarii Facebook