Împăcarea anului? Patronul CFR Cluj și Dan Șucu, patronul Rapid, împreună pe Cluj Arena - FOTO


Rapid a remizat cu U Cluj, dar la VIP s-a parafat împăcarea anului în fotbal, dintre patronul CFR Cluj, Ioan Varga, invitat la meci de Dan Șucu, patronul Rapid București.

Dan Șucu, Ioan Varga și de Gigi Răducan, alias ”Corsicanu”, fost lider al galeriei giuleștenilor, au apărut într-o fotografie postată pe Instagram.

Între cei doi patroni s-a legat o prietenie, după ce anul trecut Dan Șucu se întreba ce afaceri are Ioan Varga. Atunci când a fost prezentat ca investitor la Rapid, la mijlocul anului 2022, Dan Șucu l-a ironizat pe Neluțu Varga: ”Pe patronul de acolo nu l-am întâlnit în afaceri, nu cunosc nimic despre dânsul ca om de afaceri. Sunt de mulți ani în afaceri, dacă ar fi fost proeminent...”. 

Șeful clubului clujean, Neluțu Varga, nu a stat pe gânduri și a ripostat. ”Dacă nu ştie cine este «domnul Varga» îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului (n.r.: - Diana Șucu). Am ales mereu Ethan Allen (n.r.: - firma Dianei Șucu), nu Mobexpert. Poate asta l-a deranjat. «Domnul Varga» are afaceri în 17 ţări, poate de aceea nu mă cunoaşte domnul Şucu. Probabil dânsul crede că mediul de afaceri este doar în Bulgaria şi România. Nu e frumos să mă subestimeze, eu nu fac aşa ceva. 

Nu înseamnă nimic faptul că dânsul nu a auzit de mine. Probabil i s-a urcat la cap, de la «Imperiul Căţeluşilor», crede că este «leu», dar nu este aşa”, a ripostat Varga, la acel moment.

Între timp lucrurile s-au schimbat. În decembrie 2022, patronul ardelenilor a fost la meciul de la București, cu FCSB, flancat de același ”Corsicanu”, dar și de Liviu Ungurean, zis ”Bocciu”, actualul șef al galeriei grupării din Giulești.

Probabil că atunci s-au făcut primii pași spre împăcarea celor doi.

MTU4OGFlYTk5Zjk3MDMxYjMwYmZhOGM3NDU3NQ==.thumb.jpg

Comentarii Facebook