Împăcare surpriză în fotbalul românesc. Iordănescu și Pițurcă sunt din nou în relații bune



Noul director tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Anghel Iordănescu, a declarat, joi, că relaţia cu Victor Piţurcă este bună, precizând că după o nouă discuţie cu selecționerul "lucrurile au intrat pe făgaşul normal".

"Relaţia cu Victor Piţurcă eu zic că este una bună. Este şi în interesul lui şi în interesul meu ca să fie o colaborare bună, rodnică. Acum două zile am mai avut o discuţie cu el, şi eu zic că lucrurile au intrat pe făgaşul normal. El e conştient, şi la fel şi eu, că avem un singur obiectiv, calificarea echipei naţionale", a spus Iordănescu, potrivit realitatea.net.

Iordănescu a precizat că FRF intenționează să organizeze o reeditare a meciului România - Argentina de la CM 1994 înaintea amicalului dintre cele două țări din 5 martie, de pe Arena Naţională.

"A fost discuţie, însă mi-e greu să dau amănunte. Dar este adevărat, preşedintele Mircea Sandu a iniţiat acest demers. Nu pot să dau mai multe detalii, dar toată lumea s-ar fi bucurat ca în deschiderea amicalului naţionalei să joace şi echipa din '94 cu Hagi şi Gică Popescu împotriva lui Batistuta şi ceilalţi. Suprafaţa de joc nu ar avea de suferit pentru că jucătorii celor două echipe vor demonstra pe teren că mai sunt în stare să alerge, nu o să fie acele atacuri să sară brazde sau gleznele adversarilor", a precizat Iordănescu.

Comentarii Facebook