Ilie Năstase, supărat pe ministrul Sportului, Eduard Novak: „Nu prea e normal ca un ministru să nu cunoască versurile imnului”


Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat luni, 16 mai, că nu este normal ca ministrul Sportului, Eduard Novak, să nu cunoască versurile Imnului Național al României. 

Nu comentez că nu ştiu, întrebaţi-l pe el (n.r. - pe Eduard Novak). Nu mă bag... Nu prea e normal ca un ministru să nu cunoască versurile imnului. Dar nu pot să îmi dau eu cu părerea, cine l-a pus pe dânsul acolo ar trebui să îl întrebe”, a declarat Ilie Năstase. 

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a fost rugat într-o emisiune din cadrul postului de Tv B1 să recite versurile Imnului României. Acesta nu a pronunțat niciun cuvânt, preferând să zâmbească, versurile fiind rostite de moderatorul emisiunii Tv după câteva momente de tăcere. 

Vezi și: VIDEO - Ministrul care nu știe imnul României! Eduard Novak s-a făcut de râs în timpul unui interviu la TV

Referitor la incidentul de la Campionatul Mondial din Slovenia, în care jucători ai echipei naționale de hochei pe gheață a României au cântat imnul Ținutului Secuiesc alături de galeria reprezentativei Ungariei, Ilie Năstase a ținut să menționeze că pe vremea când era jucător a părăsit terenul de joc pentru că s-a intonat Imnul Regelui și nu Imnul României. 

Nu o să-i critic pe cei care au stat acolo, ci o să-i felicit pe cei trei jucători care au ieşit de acolo. Şi nouă ni s-a întâmplat acum vreo 50 de ani acelaşi lucru, numai că ni s-a cântat Imnul Regelui. Atunci a fost un incident grav. Eu eram mai tânăr, nu ştiam că ăla e Imnul Regelui. Dar domnul Ţiriac şi domnul Georgescu au ieşit imediat de pe teren şi mi-au făcut semn să ies şi eu, pentru că nu ştiam. Deci băieţii de la hochei care au ieşit au făcut bine”, a precizat Năstase.


Comentarii Facebook