CFR -iștii au dansat pe manele până dimineața ca niste campioni: Să trăiască domnul Neluțu - VIDEO EXCLUSIV


Jucătorii de la CFR Cluj au dansat până dimineața, alături de lăutari, sărbătorind al cincilea titlu consecutiv și al optulea în istoria echipei. 

În imagini apare Cristi Balaj, președintele clubului, Dan Petrescu și Cristi Dragota, kinetoterapeutul Naționalei si al CFR-ului, sunt surprinși dansând pe ritmuri manelistice.

Petrecerea s-a ținut la restaurantul Da Vinci, unde au fost toți jucătorii, șefii echipei, dar și rudele și apropiații din cercul intim. 

Jucătorii erau îmbrăcați în tricourile de campioni, în mijlocul lor fiind Dan Petrescu, cel mai titrat antrenor român. 

Patronul echipei, Neluțu Varga, a ales restaurantul, care îi este ca a doua casă. Lăutarii nu l-au neglijat deloc și i-au făcut dedicații. Nu au fost scutiți de la dedicații nici ceilalți actionari ai echipei sau antrenorul Dan Petrescu.

CFR Cluj a câștigat duminică seara, 15 mai, meciul cu Universitatea Craiovam scor 2-1, devenind automat campioană. Ultimul meci, cel cu FCSB, nu mai este ”finala” campionatului așa cum sperau bucureștenii, deoarece nu mai are miză. Va fi un meci la care, cel mai probabil, Dan Petrescu va alinia rezervele, deoarece nu mai contează dacă clujenii pierd, pentru că au patru puncte și sunt campioni. 

Grosolănie a jucătorilor CFR Cluj: ”Cine ține cu Steaua..! Îi … familia” - VIDEO

Comentarii Facebook