Ilie Năstase o ”ceartă” pe Simona Halep. Vezi ce îi transmite fostul tenismen



Fostul jucător de tenis Ilie Năstase o ”ceartă” pe simona Halep, căreia îi spune să nu mai declare că are probleme în a juca împotriva Serenei Williams, ci să declare că aceasta este singura din clasamentul WTA pe care doreşte să o învingă.

"Dacă Halep prinde o formă bună la turneele de Grand Slam atunci are o şansă la primul loc mondial, totul depinde de ea. Ea poate să câştige un turneu de Grand Slam pentru că le-a bătut pe toate celelalte adversare în alte turnee. În afară de ce spune ea, că are probleme cu Serena şi nu a bătut-o niciodată. Tot zice că nu crede că poate să o bată, dar e rău să spui asta. Halep ar trebui să spună că numai pe Serena vrea să o bată de acum înainte", a afirmat, joi, Ilie Năstase, potrivit realitatea.net.

Tenismenul speră că de acum să fie reprezentată Romînia cu succes și în turneele masculine.

"Tenisul este un joc de încredere. Iar atunci când câştigi ai altă încredere. Simona avea probabil şi înainte încredere în ea, dar nu câştiga. Până acum am fost mai buni la băieţi în tenis, dar cred că e un ciclu, acum fetele sunt mai bune. Sper să revină şi băieţii din urmă", a precizat Năstase.

Comentarii Facebook