Hotelul unde se cazează CFR Cluj i-a dat în judecată pentru datorii financiare neachitate de mai multe luni


Situație tensionată la CFR Cluj. Nelu Varga, patronul formației din Gruia, are mari probleme financiare, iar acest lucru îl resimt angajații acestuia din club. Președintele Cristi Balaj, dar și directorul sportiv, Marius Bilașco, ar fi neplătiți de luni bune.

CFR Cluj nu trece prin cele mai bune momente, mai ales din punct de vedere financiar. După ce compania MVM Future Energy Technology SRL a cerut în noiembrie falimentul CFR-ului, iar oficialii din Gruia s-au mișcat rapid pentru plata datoriilor, la echipă au apărut noi probleme.

„Nu le-a dat Varga niciun ban! Sunt procese peste procese, e un haos imens în club. Au tăiat salariile jucătorilor, au dat afară oameni, au probleme mari de tot cu banii. Balaj, Bilașco și cu Mara nu și-au mai văzut salariile de peste 6 luni. Haosul financiar a lovit puternic echipa”, spun sursele Gazetei din interiorul CFR-ului.

De asemenea, reprezentanții de la Grand Hotel Italia ar fi dat CFR Cluj în judecată pentru datorii financiare neachitate de mai multe luni.

„De fiecare dată când echipă avea meci pe teren propriu se intra în cantonament cu o zi înainte la Grand Hotel Italia. Cum n-a existat deschidere din partea clubului, administratorii hotelului au decis să-i dea în judecată pentru recuperarea datoriilor. Situația a mai existat și în trecut, atunci când au fost dați afară dintr-un alt stabiliment, din același motiv”, spun sursele GSP.

Comentarii Facebook