„U” Cluj vrea să aducă unul din cei mai buni străini ai campionatului autohton. Mijlocașului îi expiră contractul la vară


Brazilianul Jair a impresionat în acest sezon din Superliga, fiind unul din cei mai buni străini ai campionatului autohton. De Jair (29 de ani), mijlocașul brazilian de la Petrolul care a impresionat de când este la ”găzari”, se interesează atât Universitatea Cluj, finalista Cupei României, cât și Universitatea Craiova, care ar dori să rezolve legitimarea acestuia cât mai rapid.

Mijlocaşul ar putea prinde un transfer important în vară. Fanatik scrie că acesta este dorit de Universitatea Craiova. Oltenii s-au interesat şi în trecut de serviciile sale. S-a făcut o ofertă de 100.000 de euro, însă conducerea Petrolului a declinat şi a solicitat 300.000 de euro.

”U” Cluj, prin intermediul directorului sportiv Gabriel Giurgiu s-a interesat de Jair. Oficialul a anunţat că fotbalistul brazilian devine liber de contract.

„Am avut o simplă discuţie cu agentul lui, acum vreo trei-patru zile, cu privire la situaţia jucătorului. Doar am întrebat despre el. Momentan, noi n-am făcut nicio ofertă oficială. Îi expiră contractul la vară, da!”, a declarat Giurgiu, pentru iAMsport.

Comentarii Facebook