Hermannstadt - U Cluj 2-2. Sibienii au egalat în prelungiri, Sabău cere întăriri: „Mai avem nevoie să îmbunătățim calitativ lotul”


Meciul dintre Hermannstadt și U Cluj s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, în etapa a șaptea din SuperLiga României, după un gol înscris în prelungiri de formația pregătită de Marius Măldărășanu.

La finalul meciului Ioan Ovidiu Sabău a remarcat determinarea cu care au evoluat jucătorii săi și s-a arătat dezamăgit de rezultat.

„Am făcut un meci bun. Suntem foarte supărați că nu am luat cele trei puncte, dar ne trece repede, că avem joi iar meci. Vreau să-mi felicit jucătorii. Am jucat exact așa cum am pregătit meciul, curaj, posesie, să ținem cont de căldură, să facem efort mai mult cu mingea. Cred că ne-a reușit. Am avut ocazia mare să facem 3-1, dar a venit acea execuție de excepție.

Nu am văzut faza (n.r. a posibilului penalty). Specialiștii pot spune mai mult. E greu să anticipezi sau să spui. Trebuia să evităm faulturile în afara careului și cornerele. N-am respectat, n-am avut un jucător la 16 metri care să-l pună în dificultate.

Sper să nu fie grav la Chipciu, vedem mâine, poimâine. Sper că nu s-a accidentat. Avem un meci de Cupă la Piatra Neamț, deplasare de cinci-șase ore. Ne întoarcem și jucăm duminică la prânz cu Iași”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Ioan Ovidiu Sabău cere transferuri noi.

„Mai avem nevoie să îmbunătățim numeric și calitativ lotul, campionatul este lung. Și astăzi aveam nevoie, au fost jucători cu crampe. Tot respectul pentru ei că s-au autodepășit. Am avea nevoie de încă trei-patru jucători importanți”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, potrivit digisport.ro.

Comentarii Facebook