Halep vorbește despre așteptările pe care le au românii de la ea: Vor să câștig toate meciurile!



Simona Halep încheiat anul 2015 pe poziția a doua în clasamentul mondial al tenisușui feminin, iar în cadrul unui interviu pentru WTA, sportiva româncă a spus că a avut un an mai bun decât cel precedent.

Aceasta a precizat că va munci mult mai mult pentru a-și îmbunăți jocul.

"Am multe lucruri de îmbunătăţit în jocul meu. Acum, sunt destul de solidă şi de încrezătoare în jocul meu, dar vreu să mi-l îmbunătăţesc mai mult când intru pe teren. Trebuie să-mi îmbunătăţesc jocul la fileu. Serviciul, de asemenea, dar am reuşit deja să-l îmbunătăţesc un pic. Şi când trec de la ofensivă la defensivă. Acum, vreau să îmi iau o vacanţă, bineînţeles, şi nu mă voi gând la tenis o perioadă, dar apoi voi reveni şi voi munci mult. Vreau să devin mai bună, vreau să joc mai bine anul viitor. Atunci voi fi mai puternică", a declarat Halep, potrivit site-ul oficial al WTA, preluat de Mediafax.ro.

Tot în 2015 Halep a câștigat și cel mai bun titlu din cariera sa, la Indian Wells.

Halep a vorbit și despre așteptările pe care le au românii de la ea.

"În ţara mea, toată lumea îmi spune că trebuie să câştig toate meciurile, dar nu sunt un robot. Sunt o fată normală şi o jucătoare normală. Am suişuri şi coborâşuri. Pot câştiga un meci mare, pot pierde unul mic. Aşa că acum încerc doar să mă concentrez pe ceea ce trebuie să fac. Vreau să joc cu putere maximă, plină de gânduri pozitive. Încerc să nu mă gândesc la ce spune lumea despre rezultatele mele şi despre tenisul meu. Ştiu că românii vor să câştig fiecare meci, iar asta este în regulă. Fac tot ce pot să le câştig", a adăugat jucătoarea de 24 de ani.

Comentarii Facebook