Halep și-a demis antrenorul prin SMS

 

Simona Halep a anunţat și-a demis antrenorul, al cărui contract oricum expira, printr-un mesaj.

 

Eu am fost un produs 100% românesc. Eu am lucrat numai cu români, pînă la Wim Fissette. Am întrerupt colaborarea, a fost un an foarte bun.

 

Am avut rezultate foarte bune. Îi doresc să urce cît mai mult în cariera de antrenor. Chiar trebuie să spun cum l-am anunţat? I-am dat mesaj şi i-am mulţumit pentru tot, dar el nu mi-a răspuns.

 

Eu vreau ca atunci cînd ne întîlnim la turnee, să vorbim, să fim aşa cum am fost, să rămînem prieteni. Viitorul meu antrenor va fi un român, sigur! Mie îmi place să am lîngă mine un om care gîndeşte la fel", a spus Simona Halep la ProTV.

 

Pasiuni: "Am o slăbiciune pentru tenişi. Mereu îmi cumpăr, pe oriunde merg. Şi blugi! Chiar dimineaţă mi-a zis mama că am vreo 35 de perechi. Mă bucură doar să îi văd acolo, chair dacă nu prea am timp să îi văd.

 

De 5-6 ani stau în Bucureşti, nu în Constanţa. Familia vine mereu de la Constanţa să mă viziteze. Prefer să mă întorc în România după fiecare turneu, de aici îmi iau energia.

 

Pot să mă duc în tot felul de locaţii în lume, dar nu vreau. Îmi place să conduc mult. Mi-e frică de viteză, deşi uneori îmi place să o simt", a spus Simona Halep la ProTV.

Comentarii Facebook