Marti 4 Octombrie

Miriuță s-a răzgândit cu privire la demisia de la CFR: ”Am zis eu că plec?”După ce săptămâna trecută a făcut scandal și i-a ”certat” pe cei din conducerea clubului CFR Cluj pentru că nu le-au dat banii jucătorilor de peste 6 luni, Vasile Miriuță se pare că s-a calmat și a revenit în relații bune cu patronii echipei.

După ce elevii săi au pierdut partida împotriva celor de la FC brașov, Miriuță a explodat și i-a atacat dur pe cei din conducerea clubului. Mai mult, acesta a amenințat și că va demisiona din 6 decembrie.

Decizia mea este luată. Indiferent de ceea ce se va întâmpla, eu voi demisiona începând cu data de 6 decembrie, când se va termina turul acestui campionat!”, a spus antrenorul în cadrul unei conferințe de presă.

Totuși, relațiile dintre acesta și conducerea clubului se pare că s-au îmbunătățit, iar tehnicianul s-a răzgândit cu privire la demisie.

"Am spus eu ca plec? am spus ca pana pe 6 imi fac datoria si dupa aia voi pleca in vacanta! Cand is nervos, spun adevarul! Daca nu castig titlul, plec!", spune acum Miriuta, potrivit sport.ro.

Comentarii Facebook