Halep s-a calificat în semifinalele de la Indian Wells: A fost foarte greu să joc astăzi din cauza vântului



Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de tenis de la Indian Wells, după ce a învins-o pe croata Petra Martic (locul 51 WTA).

Numărul 1 mondial și-a învins adversara în trei seturi, cu scorul 6-4, 6-7 (5), 6-3, într-o partidă care a durat mai bine de două ore.

Românca a vorbit, la finalul meciului, despre condițiile meteo neprielnice cu care s-a confruntat, dar și de despre prezența sa la meciul surorilor Williams.

"A fost foarte greu să joc astăzi din cauza vântului, dar şi din cauza stilului de joc al Petra-ei. Nu ştiu cum am câştigat, dar am câştigat! Am fost puţin frustrată din cauza vântului, mingea se mişca mereu. Am refuzat să pierd şi am luptat până la final. Am vrut să fiu doar un fan la meciul surorilor Williams şi să văd cum e să faci parte din acest public minunat. Sunt o mare fană a surorilor Williams", a spus Simona Halep, la finalul meciului, potrivit Mediafax.

Simona Halep (1 WTA) va întâlni o adversară surpriză în semifinale, pe Naomi Osaka (44 WTA), după ce nipona a eliminat-o în sferturi pe Karolina Pliskova din Cehia, a 5-a favorită a competiţiei de categorie Premier Mandatory.

Comentarii Facebook