Miercuri 24 Aprilie

Halep, întrebată după ce a câștigat la Toronto cum va sărbători alături de fanii maghiari, a parat cu zâmbetul pe buze: Le mulțumesc fanilor români


Simona Halep a câștigat turneul WTA 1000 de la Toronto, dar la conferința de presă o întrebare a fost absolut penibilă. Jurnalista habar n-avea că tribunele erau pline de români, nu de maghiari. De altfel, sigur nu știa că marea campioană Simona Halep este din România. 

O jurnalistă a întrebat-o pe Halep dacă va sărbători succesul important de la Toronto alături de fanii... unguri. Sportiva noastră a fpcut o grimasă, dar totuși a răspuns, elegant.

Vom sărbători mâine pe terenul de tenis pentru că voi merge la Cincinnati, așa că vom fi cu toții la antrenament. Nu există timp pentru a sărbători, am deja programul făcut. Încerc să mă recuperez și să fiu pregătită pentru următorul meci.

Cât despre fani, despre fanii români, vreau doar să le mulțumesc pentru că au fost uimitori și m-au susținut”, a spus Simona Halep, plină de eleganță.

După finala câștigată, sute de români s-au adunat, iar Simona Halep le-a dat autografe tuturor. 

Tricolorul românesc absent de la premierea lui David Popovici. Fantasticul sportiv român a găsit o soluție - FOTO

A intervenit chiar și antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, care a spus că numai românii au voie la autografe, momentul fiind surprins pe camere.

Comentarii Facebook