Tricolorul românesc absent de la premierea lui David Popovici. Fantasticul sportiv român a găsit o soluție - FOTO


Steagul României nu a apărut pe ecranul din spatele podiumului de la Foro Italico, atunci când David Popovici a primit medalia de aur câștigată după cursa de 100 de metri liber.

Fantasticul înotător român a observat totul în tpcere și a rezolvat rapid problema. La fotografia de grup, cu ceilalți medaliați, Popovici a luat steagul pe umeri, lucru văzut pe toate canalele de televiziune care au transmis evenimentul. 

La festivitatea de premiere, steagul României nu a apărut pe tabela din spatele podiumului, deși cel al Ungariei și al Italiei au fost prezente. Maghiarul Milak Kristof a câștigat argintul, iar bronzul a fost luat de italianul Alessandro Miressi, titrează PlaySport.ro.

Organizatorii au avut o explicație pentru gafa făcută. Conform Gsp, italienii au pus totul pe seama unei erori tehnice. Au explicat că imaginea steagului apărea în camera de control, în timp ce pe ecranul din spatele podiumului nu a fost redată.

David Popovici nu s-a arătat afectat de întâmplare. Cu naturalețea caracteristică, românul ca un patriot a preluat un steag al României aruncat din tribune și l-a așezat pe umeri.

Prezența se spirit a lui Dadid Popovici mai merită o medalie.

Foto: GSP

Comentarii Facebook