Vineri 1 Iulie

Halep eliminată de Iga Swiatek, în optimi la Roland Garros 2020


Simona Halep a fost eliminată de Iga Swiatek (locul 53 WTA) în optimile de la Roland Garros 2020.

Anul trecut, poloneza a pierdut categori, scor 6-1, 6-0, dar acum s-a revanșat.

Scorul de la Roland Garros 2020 a fost demolator, Simona Halep - Iga Swiatek 1-6, 2-6.

ZyZ3PTEwNjAmaGFzaD00YTA1MGRkZjUyOWQzZTFiZmFkYzEzNWVjNDkyOGFlZg==.thumb.jpg

Simona Halep - Iga Swiatek 1-6, 2-6 în optimi la Roland Garros 2020

Simona Halep a jucat foarte bine până la acest meci și a fost și lăudată. În meciul precedent a trecut de americanca Amanda Anisimova, scor 6-1, 6-0. 

”E greu să-ți reamintești de o jucătoare - care nu e Serena Williams - să fi fost considerată o așa favorită clară la un turneu de Grand Slam, dar asta apasă pe umerii Simonei Halep. 

A fost o călătorie interesantă a Simonei în ultimul timp. În 2018, ea a câștigat primul său turneu de Grand Slam la Roland Garros, după ce pierduse trei finale, două dintre ele fiind dramatice, cu Jelena Ostapenko și Caroline Wozniacki. 

A petrecut mult timp din 2019 relaxată pentru că deja își adjudecase un turneu de Grand Slam și a putut să-și continue munca fără a avea o supradoză de stres asupra rezultatelor.

Asta a condus la un an inconstant, dar i-a oferit și relaxarea pentru a o distruge pe Serena Williams, 6-2, 6-2, în finala de la Wimbledon”, au scris britanicii de la The Guardian. 

Despre meciul cu Amanda Anisimova, ziariștii de la publicația mai sus amintită au scris: ”Lovitura de grație a constituit-o un backhand în cross din alergare, care a lăsat-o fără soluție pe Anisimova la fileu. Halep a arătat minunat în meciul cu Anisimova", au mai scris britanicii. 

Simona Halep a spus, la final, că: ”Am jucat foarte bine, am jucat exact ce trebuia. S-au schimbat lucrurile față de anul trecut, știam ce trebuie să fac ca să câștig în fața ei. Știam că trebuie să returnez bine. Am fost foarte încrezătoare pentru că lucrurile au mers bine la antrenament.

Cred că a fost cea mai bună decizie să nu merg la US Open, am stat acasă și m-am pregătit ca să fiu foarte puternică pe zgură. Îmi place să joc pe zgură și mă bucur să fiu la Roland Garros”.

Comentarii Facebook