Halep, după ce a fost învinsă de Serena Williams: A fost cel mai bun meci al meu în fața Serenei



Simona Halep a fost eliminată din sferturile turneului US Open după ce a pierdut în fața Serenei Williams într-un meci foarte dificil pentru ambele jucătoare.

Touși, americanca a reușit să se impună, cu scorul 2-6, 6-4, 3-6. În ciuda acestui lucru, Halep consideră că e cel mai bun meci al ei în fața liderului mondial.

"A fost greu. Este greu, sunt puţin tristă, dar trebuie să iau lucrurile pozitive, pentru că mă aşteaptă multe. Cred că acesta a fost cel mai bun meci pe care l-am făcut vreodată împotriva ei. Am simţit că sunt foarte aproape şi că am şanse să câştig. Aşa cum am zis, cred că jocul meu a fost destul de bun în seara asta. Este un lucru bun. Cred că am jucat foarte bine. Însă, m-aş putea descurca mai bine în unele momente", a spus românca, potrivit site-ului oficial al competiţiei.

"Este cea mai bună jucătoare, serviciul său a fost foarte bun astăzi. Joacă foarte bine pe acest teren, este acasă, şi cred că se simte foarte încrezătoare. A făcut o treabă grozavă. De aceea este numărul 1. Sunt puţin dezamăgită că nu am putut profita de şanse, însă sunt de asemenea fericită pentru felul în care am rezistat şi am jucat. Dar cred că nivelul a fost destul de înalt. Sunt mulţumită de felul în care am luptat până la final. Este ceva normal acum pentru mine, aşa că este un lucru bun", a mai spus Halep.

Comentarii Facebook