Guardiola paraseste FC Barcelona. Vezi cine il va inlocui


Pep Guardiola, antrenorul catalanilor de la FC Barcelona, a anuntat ca paraseste clubul. Dupa 4 ani petrecuti pe banca tehnica a Barcelonei, timp in care a cucerit 13 trofee, acesta a hotarat ca este momentul sa treaca mai departe.

Tehnicianul de 41 de ani a anuntat conducerea ca nu doreste prelungirea contractul care expira in vara. Acesta si-a luat deja ramas bun de la jucatorii care au fost prezenti la antrenament.

"Patru ani pe banca Barcelonei sunt o eternitate. Stiu de unde plec, stiu ca e cel mai bun loc din lume, dar asta e decizia mea. Stiu ca este un privilegiu sa antrenezi Barcelona, dar cred ca iau decizia corecta", a declarat Guardiola la conferinta de presa organizata.

Sandro Rosell, presedintele clubului FC Barcelona, a declarat ca locul Guardiolei va fi luat de asistentul Tito Vilanova.

 

Pep a creat o echipa care avea sa inspire antrenori din intreaga lume. Stilul pe care l-a impus Barcelonei, celebrul tiki-taka, cu posesie zdrobitoare si un joc spectaculos, i-a determinat pe multi oameni de fotbal sa considere Barca lui Guardiola ca fiind cea mai buna echipa din istoria fotbalului.

Comentarii Facebook