Andone, increzator in jucatorii lui dupa seria umilintelor la care au fost supusi VIDEO

 

Dupa seria esecurilor pe care a fost nevoita echipa CFR sa le sufere, antrenorul CFR Cluj, Ioan Andone le multumeste fanilor si isi sustine jucatorii.

"In primul ranmd le multumesc suporterilor pentru atitudinea lor. Daca era dezinteres din partea lor, probabil ca nu era bine. Vad ca sunt apropiati, sunt ingrijorati pentru ca suntem intr-o perioada nu prea fericita pentru clubul nostru. Suntem tot pe primul loc, dar la egalitate de puncte. Sper ca dupa toata ingrijorarea asta pe care am avut-o cu Chiajna, analizele pe care le-am facut cu jucatorii impreuna, discutiile pe care avut, destul de multe cred ca in perioada asta, isi vor face efectul sambata, cand vom intalni o echipa - Ceahlau - tanara din divizia A, cu foarte multi jucatori locali.

Dupa infrangerile din ultimele meciuri pe care CFR le-a avut, jucatorii incearca sa isi revina din punct de vedere moral: "Ei incearca sa se concentreze cat mai bine si sa se antrezene cat mai bine. Pot spune ca au fost foarte multe schimbari. Se vorbeste romaneste in vestiar", a mai spus antrenorul CFR Cluj Ioan Andone.

"Greseala care s-a facut in astea trei meciuri pe care le-am avut apartine intregii echipe. Echipa este foarte lunga, sunt spatii foarte mari. Am jucat numai cu cutitul la os si am mutat jocul foarte repede in partea cealalta. Am trecut peste faza de constructie", a spus mai spus tehnicianul.   
 

Andone a mai precizat ca "daca batem la Dinamo, putem spune ca un meci din ala valoreaza cat un campionat".

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook