Gladiatorii din Gruia au fost ingenunchiati de lupii de la AS Roma in 2 minute.REZUMAT VIDEO!

 

CFR Cluj nu a reusit sa fructifice meciul bun pe care echipa l-a facut si, chiar daca a avut doua bare, si a inscris un gol, a pierdut cu 2-1. AS Roma a transat meciul in doua minute.

 

Meciul a inceput echilibrat, dar, in minutul 7, Culio a ratat o mare ocazie dupa ce a primit o minge deviata. Argentinianul a sutat din afara careului, dar mingea a trecut pe langa poarta.

 

Lobont a fost la un pas de a comite o mare eroare in minutul 19. Portarul a centrat, dar balonul a ajuns la Emil Dica, aflat la 35 de metri de poarta. Clujeanul a sutat, dar mingea  a trecut pe langa poarta.

 

In minutul 30, Traore a ratat prima mare ocazie de a deschide scorul. A pornit o cursa de 50 de metri, de la mijlocul terenului, a ridiculizat un jucator de la AS Roma, dar a sutat in bara transversala.

 

Pe finalul primei reprize, AS Roma a ratat trei ocazii mari, prin Totti si prin Cicinho. Nuno Claro s-a evidentiat si a scos mingile, dovedind ca este un mare portar.

 

Dupa debutul reprizei secunde, Traore s-a intalnit iarasi cu o ocazie uriasa. A primit o minge pe tava si a sutat puternic, dar mingea s-a lovit de bara.

 

In minutul 68, AS Roma deschide scorul prin Mexes, care fructifica o minge venita din lovitura de colt si inscrie.

 

Doua minute mai tarziu, "romanii" profita de degringolada din randul "feroviarilor" si reusesc sa inscrie prin Borriello, care s-a aflat intr-o pozitie la limita de afsaid.

 

Aproape de finalul partidei, CFR Cluj a revenit in meci si a redus din diferenta prin Ionut Rada, care a inscris dintr-o lovitura de colt. Mingea a ajuns in careu si Rada a reluat cu capul.

 

Comentarii Facebook