Antrenorul CFR, Sorin Cartu: "Noi cu barele, ei cu golurile"

Antrenorul CFR Cluj, Sorin Cartu, nu crede ca AS Roma merita sa castige si spune ca clujenii ar fi putut obtine un rezultat bun.

 

Despre decizia lui Traore de a suta in minutul 29, desi il avea aproape pe Culio, Cartu spune ca, probabil asa a gandit jucatorul momentul respectiv. "Nu vreau sa discut deciziile individuale ale jucatorilor. Asa a gandit el la faza respectiva. Intr-o competitie de asemenea anvergura esti taxat, nu poti sa ratezi", a spus antrenorul clujenilor la TVR imediat dupa terminarea partidei pierdute de CFR cu 2-1 in fata echipei AS Roma.

 

"Noi cu barele, ei cu golurile. Aceasta este o concluzie amara a meciului. Nu cred ca Roma merita sa castige", a mai spus tehnicianul. El crede ca CFR a facut o partida buna pe Olimpico, dar ca "punctele adunate sunt importante".

 

"Am inteles ca golul doi este suspect de offside, departajarea s-a facut la acea situatie a lui Borriello. Puteam sa obtinem un rezultat bun", sustine Cartu. Antrenorul clujenilor spune ca un rezultat bun cu AS Roma ar fi facut clujenii sa spere pana la sfaristul competitiei, asa "vedem ce se intampla, mai ales ca meciul urmator il jucam la Bayern".

Comentarii Facebook