Giurgiu - U Mobitelco BT Cluj-Napoca 50-76

 

U Mobitelco BT Cluj a reușit să câștige meciul de la Giurgiu, scor 76-50 (18-12, 5-24, 15-17, 12-23).

 

Sunt multumit de modul in care ne-am aparat, cu exceptia primului sfert. Am blocat foarte bine patrunderile lor, jocul lor individual, am jucat bine in defensiva, poate cu exceptia sfertului unu si imediat dupa pauza. Am recuperat mai bine ca adversarul si am jucat disciplinat, am contracarat corect apararea zona a adversarului, atunci cand a fost cazul. Am tratat meciul cu seriozitate si sunt bucuros ca am castigat! Nu va fi usor nimanui sa castige la Giurgiu, de aceea sunt multumit de aceasta reusita”, a declarat Niksa Bavcevic, antrenorul U Mobitelco BT Cluj.

 

Am inceput putin mai greu meciul, dar pe parcurs am jucat tot mai mult ca o echipa si am pus presiune pe adversar aproape tot meciul. Sunt bucuros de aceasta victorie si sper ca jocul nostru sa se imbunatateasca de la meci la meci”, a spus Catalin Baciu, pivotul U Mobitelco BT Cluj. 

 

Marcatori:

 

CSS Giurgiu: Simmons si Thomas cate 11, Petty 9, Burrell 8, Harvey 5, Vlaicu 4, Bivolaru2.

 

U Mobitelco BT: Wright 23 (6 rec., 3 p.d., 5 interceptii), Baciu 13 (13 rec., 1 p.d.), Barnette 13 (4 rec., 1 p.d.), Nikolov 13 (4 rec.), Todorovic 7 (3 rec.), Nakic 6 (3 p.d.), Pop 1 (1 p.d.), Hallik (1 rec.), Silvasan (1 p.d.). A mai jucat: Gheorghe.

Comentarii Facebook