Gimmy, singurul club de sport din Cluj care ofera Kangoo Jumps gratuit clientilor săi (P) - FOTO

 

Clientii Gimmy au fost mereu inconjurati de atentie de catre echipa noastra. Pe langa cele mai performante aparate de fitness si cele mai variate programe de aerobic, Gimmy a tinut mereu sa ofere plusvaloare fiecarui abonament.

 

Facem inca un pas catre toti iubitorii de miscare, fete sau baieti, si implementam un curs special de Kangoo Jumps pe care il oferim ca beneficiu inclus, GRATUIT la toate abonamentele de aerobic!

 

Spre deosebire de alte sali din Romania, care solicita bani separat pentru participarea la aceste cursuri, dar si pentru inchirierea ghetelor, Gimmy a decis sa le ofere pe toate acestea gratuit, incepand cu 10 aprilie 2013.

 

Orele de Kangoo Jumps vor putea fi gasite in orarul obisnuit de aerobic, unde clientii se pot programa asa cum o fac pentru cursurile obisnuite. Singura diferenta este ca programarile se fac in functie de numarul de ghete existente (40 de perechi), precum si in functie de marimile disponibile.

 

Dupa programul experimental din luna februarie, care s-a bucurat de un real succes, ne face placere sa anuntam ca ne-am indeplinit si aceasta promisiune.

Comentarii Facebook