Gigi Becali nu era la fel de mare cocos in '94. TVR l-a prezentat intr-o inregistrare cum ii astepta pe tricolori - FOTO

 

Emisiunea Replay, difuzata pe TVR 2, a prezentat imagini de la Mondialul din 1994, cu Gigi Becali, care ii asteapta pe tricolori la autocar. El a stat, linistit, ore in sir in canicula, alaturi de alti oameni simpli, fara a comenta ceva.

Gig Becali din imaginile de acum 16 ani nu seamana deloc cu cel de acum. Finantatorul Stelei este un obisnuit al micilor ecrane, i-a angajat si concediat pe unii dintre componentii lotului de aur al nationalei. Prin curtea oierului au trecut Hagi, Iordanescu si Lacatus.

In emisiunea Replay, Gigi Becali a fost prezentat dupa victorie cu SUA, 1 - 0, cand a stat la hotelul unde era cazata nationala si i-a asteaptat pe jucatori alaturi de alti fani.

Gigi nu era foarte schimbat, ca infatisare, fata de cel de azi. Era insa mult mai modest imbracat si nu avea bodyguarzii cu el. Purta un tricou alb, sub care se vedea un lant gros si a stat la rand sa primeasca autografe. In imaginile difuzate de TVR 2 se vede ca a fost ocolit de noroc si vedetele nationalei au trecut pe langa el.

"Imaginile mi le-a dat operatorul Tufeanu acum vreo doi-trei ani, dar chiar luni dimineata, cand pregateam emisiunea, l-am observat pe Gigi Becali. L-am sunat pe colaboratorul meu, Marius Mitran, si i-am zis asa: Hai sa-ti arat un personaj, nu scapam de el nici la emisiunea Replay, desi dam doar imagini vechi si foarte vechi", a declarat Marian Olaianos, realizatorul emisiunii Replay, citat de site -ul GSP.ro.

 

Foto: GSP.ro

Comentarii Facebook