Duminica 3 Iulie

Gigi Becali le transmite un mesaj de încurajare verilor săi: ”E de ajuns că sunt eu la închisoare”Omul de afaceri Gigi Becali, care este în prezent închis la Penitenciarul Poarta Albă, le-a transmis un mesaj de încurajare verilor săi, Ioan Becali și Victor Becali, care așteaptă să afle sentința Curții de Apel București în ”Dosarul transferurilor”

Gigi Becali a discutat cu Victor Becali, cel cu care ţine legătura din puşcărie, anunţă Fanatik.

"Victore, fiţi tari! Trebuie să vă aşteptaţi la orice din partea judecătorilor. Poţi să îi spui şi lui Giovani că sunt alături de voi, deoarece membrii famililor noastre nu trebuie să mai treacă prin şcoul altor arestări. E de ajuns că sunt eu în închisoare, nu trebuie să mai ajungeţi şi voi aici. Te asigur că puşcăria e grea şi nu vreau să treceţi şi voi prin ce trec eu acum. Voi trebuie să rămâneţi afară, să aveţi grijă şi de familia mea. Dumnezeu să vă ajute!", i-a spus patronul stelist lui Victor Becali.

Frații Ioan și Victor Becali sunt acuzați în cazul ”Dosarul Transferurilor”, alături de alți șase oameni influenți din fotbalul românesc, pentru spălare de bani și evaziune fiscală.

Curtea de Apel București va pronunța astăzi sentința definitivă în acest caz.

Comentarii Facebook