Miercuri 24 Aprilie

Gigi Becali a facut show dupa meciul Steaua - Schalke: "Nemtii nu au avut nicio sansa cu noi" VIDEO


Gigi Becali a facut spectacol si la finalului meciului Steaua - Schalke 04, dupa ce a iesit pe geamul masinii pentru a-i saluta pe suporteri.

"Conteaza ca am facut un egal cu o echipa care este favorita grupei, o echipa care are 100 de milioane de euro buget, o echipa care isi permite sa-l scoata pe Marica din teren, jucatorul roman cel mai valoros. Este o echipa care il are pe Raul care il are pe Huntelaar, o echipa care un sponsor de 30 de milioane de euro Gazprom, dar este o echipa care nu a avut nicio sansa cu noi, a avut o bara, dar nu a avut o faza lucrata. Am stat foarte bine in teren. Suntem puternici si am dovedit ca putem sa facem performanta. Ne-a trebuit mai mult curaj si un mijlocas de creatie, care sa dea pasa decisiva, cum am crezut ca e Mihai Costea, iar Mihai Costea daca era mai bine plasat in teren la faza aia cand a fost offside, el putea marca", a declarat Gigi Becali.

Finantatorul Stelei a mai spus ca Schalke nu a avut ocazii mari. "Nu-mi amintesc sa fi avut vreo lovitura libera, dar noi am avut una. Nu-mi amintesc cate cornere au avut ei. Noi am avut mai multe decat ei", a mai adaugat Gigi Becali care l-a laudat pe Tatu.

Comentarii Facebook