Gigi Becali a anunțat că ar fi interesat să cumpere una din vedetele CFR Cluj-ului: „Am pus ochii pe doi din Liga 1!"


Latifundiarul din Pipera a făcut un nou anunț. De data aceasta a transmis că este pregătit să facă transferuri importante la echipă, în cazul în care FCSB-ul vor reuși să câștige titlul de campioni.

Patronul vicecampioanei susține că vrea „4-5 transferuri mari", iar două nume ar fi fost deja stabilite. Gigi Becali nu a oferit vreun nume, însă a explicat că este vorba despre un atacant și un fundaș central.

Întrebat dacă ar fi interesat de transferul lui Yuri Matias, fundașul campioanei CFR Cluj, Gigi Becali a oferit un alt nume, cel al lui Andrei Burcă. Experimentatul fundaș central mai are un an de contract cu campioană, însă vârsta destul de înaintată l-ar face pe Becali să se retragă din cursa pentru semnătura sa.

„M-ar interesa Burcă, dar nu poți să-l iei. Varga e om de afaceri, dar nu dau eu. Burcă e jucător de 30 de ani aproape, e jucător bun, dar eu dacă dau bani pe un jucător, nu dau decât dacă pot să iau măcar banii pe care i-am dat. Dau 300-400.000 pe un jucător de 28-29 de ani. Sau 500.000 maxim. Ca să dau 1 milion, 1,5 milioane trebuie să aibă 20-21 de ani. 

Badelj de la Craiva nu poți să-l iei. Dacă el face un milion de euro și îi dai un milion, Rotaru cere trei! De la Botoșani nu mă interesează niciunul. Am pus eu ochii pe doi jucători din România, nu îi spun. Unul e atacant, unul e fundaș central", a spus Gigi Becali, la Fanatik.

Andrei Burcă joacă la CFR Cluj din 2019, când a fost cumpărat de la FC Botoșani, pentru 100.000 de euro. Stoperul a strâns 161 de meciuri, a marcat șapte goluri, iar la naționala României a adunat 17 partide și o reușită.

4 milioane de euro este cota de piață a lui Burcă, potrivit Transfermarkt

Gigi Becali a promis „patru-cinci transferuri mari", asta în cazul în care echipa sa va câștiga titlul și va juca în preliminariile Champions League.

„Dacă iau campionatul, o să fac niște transferuri mari! Patru transferuri, poate cinci. De unde să iau? Spune pe care! Louis Munteanu? Nu am nevoie acolo. El joacă pe partea cu Tavi Popescu și cu Coman. Nu e mai bun nici ca ăla, nici ca ăla.

Mazilu? El e jucător de viitor, pe mine mă interesează acum, repede. Eu n-am spus că fac investiții de viitor, iar pe Mazilu nici nu poți să-l iei. Gică nu cred că-l dă sub 3 milioane. Am dat pe Coman două și unul pentru procente. De la Hagi nu poți să-l iei la ora asta pe Mazilu și pe fundașul ăla (n.r - Andrei Borza).

Alibec? Are 30 și ceva de ani. Ar fi un jucător... dar nu vreau să vorbesc de asta. Avem meci cu Farul și nu vreau să vorbesc. Dar nu atacant mă interesează, ci fundași centrali și eventual un mijlocaș mai agresiv și mai creativ. Stai să luăm campionatul și vedem", a mai spus Becali.

Comentarii Facebook