Gică Popescu face primul atac la adresa lui Mircea Sandu



Gică Popescu nu vrea să îl urmeze exemplul actualului președinte al FRF, Mircea Sandu, precizând că vrea să își atingă toate obiectivele în două mandate.

"Vreau sa-mi duc la indeplinire proiectele pe care le-am pus in programul meu. Eu cred ca, daca un presedinte nu reuseste sa faca ce si-a propus in doua mandate, maxim, atunci pierde din motivatie, din entuziasm. Deci nu doresc sa stau o viata la federatie", a spus Gica Popescu la Dolce Sport, trimiterea la Mircea Sandu fiind evidenta.

Popescu spune că o sa aibă multe rezultate în cazul în care va fi ales președinte FRF, însă acestea vor fi vizibile abia în cel de-al doilea mandat.

"Rezultatele implementarii programului pe care noi il avem se vor vedea in al doilea mandat. Acest lucru l-au facut si altii care au trecut prin situatia prin care se afla fotbalul romanesc. Si nemtii, si olandezii, si spaniolii si, in special, belgienii, care au asteptat 8 ani ca aceste proiecte pe care le-au implementat sa dea rezultate", a mai spus fostul jucător.

Comentarii Facebook