Scandalurile din presă l-au făcut pe Cristea să plece de la Steaua. Vezi ce spune despre escapada cu Bianca Drăgușanu



Adrian Cristea se pare că a fost dat afară de la Steaua din cauza unei clauze care îi interzice mediatizarea mondenă. ”Prințul” avorbit și despre presupusa escapadă de la Paris cu Bianca Drăgușanu.

"Mereu am fost foarte reținut în a vorbi despre treaba asta. Nu vreau să povestesc în presă despre viața mea privată. Poate, dacă voi considera că va fi cazul vreodată, atunci am să ies și am să vorbesc, momentan țin doar pentru mine. Ai dovezi în acest sens? Am fost eu cu Bianca la Paris? Pentru faptul că toate dementele apar la tv și vorbesc despre mine, mă întrebi acum asemenea lucruri? Am văzut zeci de minciuni despre mine, de genul aceasta. Ba Cristea fuge din cantonament să își facă ziua de naștere, ba Cristea fuge cu Bianca pe nu știu unde, numai prostii, nimic nu este adevărat! Dar în România circul este la rang la cinste, iar emisiunile de sport s-au transformat în emisiuni gen can-can. Nu contează cum joci fotbal, contează ce iubită ai, asta interesează la noi, asta se vinde! Cît despre mine, nimeni nu are vreo dovadă în sensul celor declarate. Deci numai minciuni!", a declarat Adrian Cristea în Fanatik.

Cristea spune că știa despre clauza din contractul său care îi interzice mediatizarea mondenă, însă nu a fost anunțat de nimeni că aceasta se va activa. Mai mult, acesta spune că nu vede legătura între Bianca Drăgușanu și activitatea sa la Steaua

"Este adevărat, există o clauză în acest sens, dar nu m-a anunțat nimeni din conducerea administrativă că vor să activeze acea clauză. Însă nu era legată de viața mea privată, se refera la altceva. Și, dacă știe bine regulamentul domnul Mihai Stoica, indiferent de astfel de clauze, clubul nu poate rupe contractul jucătorului unilateral. Plus că nu înțeleg problema legată de Bianca Drăgușanu, ce legătură are doamna Drăgușanu cu clubul Steaua sau cu activitatea mea la clubul Steaua, cu ce i-a încurcat?! Dar asta e viața, m-am conformat!", a spus Adrian Cristea.

Comentarii Facebook