Gazonul de pe Cluj Arena va fi schimbat din bani publici. Valoarea contractului depășește 3 milioane de lei


Licitația pentru schimbarea gazonului de pe Cluj-Arena, organizată de Consiliul Județean Cluj, a fost anunțată oficial pe Sistemul Electronic de Achiziții Public (SEAP). Gazonul stadionului „șepcilor roșii” va fi schimbat în premieră din bani publici, deci finanțarea proiectului va fi realizată din fonduri bugetare.

Stadionul Cluj Arena va avea în curând un nou gazon modern. Până atunci, pentru a alege firma care se va ocupa de acest proiect, Consiliul Județean Cluj a lansat o licitație publică. Valoarea totală estimată a contractului este de 3,25 milioane de lei (aproximativ 658.000 de euro), scrie zcj.ro.

Consiliul Județean Cluj vrea să schimbe gazonul de pe stadion în luna martie, în momentul în care campionatul este oprit din cauza meciurilor echipei naționale de fotbal din calificările pentru EURO 2024.

În caietul de sarcini postat pe site-ul SEAP apare și recomandarea specialiștilor ca, după instalarea gazonului, să nu se mai dispute meciuri timp de o lună de zile, ceea ce ar putea prelungi „exilul” Universității Cluj. Consiliul Județean caută, însă, soluții ca această perioadă să fie cât mai scurtă, iar "U" să dispute un singur meci departe de „casa” de pe Cluj Arena, notează sursa citată.

Comentarii Facebook